Home » , , , » Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ: «ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ» - «ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ» - «ΑΝΑΠΤΥΞΗ» - «ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ» - «Ο.Ν.Ε» - «ΕΥΡΩ»...

Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ: «ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ» - «ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ» - «ΑΝΑΠΤΥΞΗ» - «ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ» - «Ο.Ν.Ε» - «ΕΥΡΩ»...

Ναι, είναι αλήθεια πως κάποιοι αντιστάθηκαν στις κεντρικές πολιτικές επιλογές των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ όλα τα προηγούμενα χρόνια, όπως μας καταγγέλει το μαύρο αστικό μπλοκ εξουσίας και το υπηρετικό προσωπικό του κεφαλαίου, Σαμαράς, Βενιζέλος και οι υποτακτικοί τους στα ΜΜΕ. 

Είναι αλήθεια πως σε αντίθεση από τα εκτελεστικα τους όργανα, της ΠΑΣΚ, της ΔΑΚΕ και της ΣΑΔ, στα συνδικάτα, τη ΓΣΕΕ, την ΑΔΕΔΥ, υπήρξαν δυνάμεις που αντιστάθηκαν και πάλεψαν για να μη φτάσουμε στον σημερινό εργασιακό Αρμαγεδώνα. 

Δυστυχώς δεν χαιρόμαστε που δικαιωθήκαμε. Αντίθετα είναι τραγικό να διαπιστώνεις πως "υπήρχαν οι προϋποθέσεις για μια καινούρια άνοιξη", που όμως έμειναν προϋποθέσεις... Ας μην επαναλάβουμε τα λάθη του παρελθόντος. Στο χέρι μας είναι..., αγώνας, ρήξη, ανατροπή ΤΩΡΑ!

Παραθέτουμε μια ανακοίνωση της Εργατικής Ανεξάρτητης Συσπείρωσης ΔΕΗ (ΕΑΣ ΔΕΗ) με ημερομηνία 16/7/1998, για την τεκμηριωση των καταγγελιών του δοσίλογου αστικού μπλοκ εξουσίας και παράλληλα εμείς να τεκμηριώσουμε πως δεν τα "φάγαμε όλοι μαζί", δεν "είμαστε όλοι ίδιοι"...
ΕΑΣ ΔΕΗ 16-7-1998 - 30ΩΡΟ ΤΩΡΑ
Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | mas template
Copyright © 2011. ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΟΖΑΝΗΣ - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger