Home » , , » Η ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΜΠΛΟΚ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

Η ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΜΠΛΟΚ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα περιγραφή της προπαγάνδας του μαύρου αστικού μπλοκ εξουσίας. Εντοπισμένο σε σχόλια στο διαδίκτυο (kozani, στο kozanimedia) αρχειοθετήθηκε. Το αναπαράγουμε και το δημοσιεύουμε.

"Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ"
«Κι όμως… Οι πρώτοι που βασάνιζαν άγρια – ανελέητα τους κρατούμενους που μόλις έφταναν στο Άουσβιτς δεν ήταν τα Ες – Ες  αλλά οι «Κάπος», οι συγκρατούμενοί τους που συνεργάζονταν με τους ναζί για κάποια μικρά ή μεγαλύτερα «προνόμια», λίγο φαί, μια θέση σε πιο ελαφριά αγκαρία... Οι «Κάπος» μάζευαν τα χρυσά δόντια, τα μαλλιά, το ανθρώπινο δέρμα, αναλάμβαναν ως και τη διαχείριση των κρεματορίων…, με κορύφωση την τελετή όπου οι νέοι «Κάπος» έκαιγαν τα πτώματα των προκατόχων τους στο πόστο που αναλάμβαναν. Πρακτική γνωστή από τις ρωμαϊκές γαλέρες ως τα κολαστήρια του Μανιαδάκη και της Μακρονήσου. Αυτή η απίστευτη παράνοια έχει ρίζα στο  απόλυτα φυσικό ανθρώπινο ένστικτο της επιβίωσης για όσους βρέθηκαν στα κολαστήρια των εξουσιαστών.

Το πιο σατανικό όμως είναι η αξιοποίηση από τους εξουσιαστές, αυτών των δυστυχισμένων που συνεργάστηκαν με τους βασανιστές τους, τους διώκτες τους, τους δολοφόνους τους. Προβάλλοντας και γενικεύοντας μια μερική πραγματικότητα, την αξιοποιούν για να διαφθείρουν συνολικά την εικόνα των θυμάτων τους, να τους στερήσουν την αθωότητα, να δημιουργήσουν μια εκφυλιστική εικόνα για τα θύματα, να τα εμφανίσουν σαν διεφθαρμένα άθλια υποκείμενα, ημιάγρια απολίτιστα όντα με ζωώδη ένστικτα. Μ’ αυτό τον τρόπο οι εξουσιαστές κατορθώνουν να υποτάξουν την κοινωνία, να δηλώνουν δημόσια με καμάρι και αλαζονεία πως τα θύματά τους είναι άξια της τύχης τους, πως τα θύματα προκάλεσαν την οργή τους και φέρουν αυτά την ευθύνη για τις συνέπειες, πως τα θύματά τους είναι άξια για την τιμωρία που τους επιβάλουν. Και όχι μόνο αλλά πως αυτό είναι αναγκαίο κακό για το …καλό των θυμάτων τους, τον εξανθρωπισμό τους.

Το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ, ο ΛΑΟΣ, οι κεφαλαιοκράτες, η συγκυβέρνηση του Παπαδήμιου, η ΕΕ, το ΔΝΤ, οι τραπεζίτες, οι «καθηγητές», οι «επιστήμονες» και τα χρυσοπληρωμένα ανθρωποφάγα καθάρματα στα ΜΜΕ μας λένε πως «όλοι μαζί τα φάγαμε», «όλοι ίδιοι είμαστε», πως «είμαστε ένας διεφθαρμένος λαός», γι αυτό και είμαστε άξιοι της τύχης μας, να είμαστε το διεθνές πειραματόζωο για το ξεπέρασμα της καπιταλιστικής κρίσης και του Ευρώ… Η άγρια καπιταλιστική ζούγκλα και η εξαθλίωση της κοινωνίας που επιβάλλουν οφείλεται στην ανικανότητα, τη διαφθορά του πολιτικού συστήματος και του πολιτικού προσωπικού για το οποίο «όλοι έχουμε ευθύνη», κι έτσι το νεοαποικιακό καθεστώς, η εθελοδουλία, η εκποίηση του δημόσιου πλούτου για ψίχουλα στο κεφάλαιο, ντόπιο και ξένο, να εμφανιστεί σαν η μοναδική λύση. Γι αυτό και πρέπει να υποταχτούμε, να αφήσουμε τη νεολαία μας, τα παιδιά μας να σέρνονται στα σκλαβοπάζαρα των κεφαλαιοκρατών, ντόπιων και ξένων…

Οι Έλληνες δεν χρωστάνε, τους χρωστάνε! Πάλεψαν σκληρά για να κερδίσουν μια αξιοβίωτη ζωή, αν όχι περισσότερο όπως οι επίσημες στατιστικές λένε, τουλάχιστον όσο σκληρά δούλεψαν και οι άλλοι λαοί της Ευρώπης. Η χώρα μας και οι άνθρωποί της δεν είναι «τεμπέληδες» και «χαραμοφάηδες», αλλά διαθέτουμε από τα υψηλότερα επίπεδα μόρφωσης και μεγάλες δυνατότητες. Αν το κεφάλαιο και η άρχουσα αστική τάξη της χώρας και το υπηρετικό πολιτικό τους προσωπικό κατάφεραν να κάνουν διεθνή στόχο τους Έλληνες, ώστε εμείς, τα παιδιά μας, οι γέροντές μας να δεχόμαστε καθημερινά ύβρεις και εξευτελισμούς, είναι άδικο το λιγότερο να λυγίσουμε αποδεχόμενοι τη διαστρέβλωση της αλήθειας, την εξαπάτηση και την προπαγανδιστική λοβοτομή του μαύρου μετώπου της συγκυβέρνησης και των κανιβάλων της «ενημέρωσης».

Μας σέρνουν με αδίστακτους εκβιασμούς, τρομοκρατία και απάτη στα Άουσβιτς του σφαγιασμού. Όσοι δεν έχουμε άντερα να αντισταθούμε, να αγωνιστούμε, τουλάχιστον ας μη βάζουμε πλάτη στην συντονισμένη προσπάθεια να μας στερήσουν την αθωότητα, να μας εμφανίσουν σαν διεφθαρμένα άθλια υποκείμενα που αξίζουμε την τιμωρία τους».
Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | mas template
Copyright © 2011. ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΟΖΑΝΗΣ - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger